Incalzirea apei potabile

Incalzirea apei potabile

incalzirea apei potabile

incalzirea apei potabile

IGIENIC CU POMPA DE CALDURA

Stocatorul de caldura in combinatie cu statia de apa calda proaspata reprezinta solutia ideala pentru incalzirea igienica si confortabila a apei potabile.

In cazul statiei de apa calda proaspata, apa potabila este incalzita in baza principiului de preparare instant. Acesta este in mod evident mai igienic si mai eficient. Deoarece spre deosebire de conceptele conventionale ale boilerului, in cazul sistemului Confort-Energetic nu veti avea nevoie de o cantitate
mare de apa potabila acumulată. Aici „curge“ mereu apa proaspata – fara a renunta la confortul obisnuit al apei calde.

Dimensionarea stocatorului de caldura ofera un potential mare de economisire. De aceea specialistul dumneavoastra in incalzire va dimensiona corect volumul stocatorului de caldura pentru casa dumneavoastra.

Solutiile de sistem pentru incalzirea apei potabile trebuie sa indeplineasca conditii din ce in ce mai ridicate cu privire la igiena, confort si eficienta energetica.

Prepararea apei calde conform necesarului apartine deci un mod inseparabil instalatiei de pompa de caldura. Solutiile de stocare in combinatie cu statia de apa calda proaspata ofera cele mai bune premise pentru a indeplini aceste conditii.